ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΥΡΙΑ ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ - Κοσμηματοπωλείο Goldy

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΥΡΙΑ ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ

Ό,τι χρειάζεται να ξέρεις για τα λουριά

       Τώρα που σιγά-σιγά οι καλοκαιρινές διακοπές έρχονται στο τέλος τους και τα μπάνια στην θάλασσα μειώνονται, ίσως ήρθε η ώρα να ανανεώσεις το λουρί που "ντύνει" το ρολόι σου. Είτε από το ακατάπαυστο clubbing, είτε οι άπειρες βουτιές ή ίσως αυτό το cocktail που έπεσε πάνω του του κατά λάθος να έφθειραν το παλιό σου λουρί. Στην αναζήτηση όμως ενός νέου, ίσως συνειδητοποίησες πως η συγκεκριμένη αγορά είναι χαοτική και η εύρεση του ιδανικού, για εσένα, μπορεί να φαίνεται μεγαλύτερος άθλος απ'ότι πίστευες. 

Ευτυχώς, εμείς εδώ στο Goldy ήρθαμε να σε βοηθήσουμε εξηγώντας σου τα βασικά:


Α
ρχικά, τα λουριά συνήθως χωρίζονται αναλόγως το υλικό κατασκευής τους. Έτσι έχουμε τα δερμάτινα λουριά, αυτά από καουτσούκ, τα υφασμάτινα κτλ.

Ασφαλώς, για την επιλογή ενός λουριού πρέπει να γνωρίζεις και το μέγεθος που αντιστοιχεί στο ρολόι σου. Πρόκειται για την απόσταση, δηλαδή, που έχουν οι δύο λαβές που ενώνουν το ρολόι με το λουρί/μπρασελε. Η παρακάτω εικόνα είναι κατατοπιστική: 

Οπότε για την επιλογή ενός λουριού πρέπει να γνωρίζεις από τι υλικό θες να είναι αλλά και τι μέγεθος λουριού ψάχνεις. Ωστόσο, εάν αποφασίσεις πως ψάχνεις για δερμάτινο λουρί, γρήγορα θα συνειδητοποιήσεις πως υπάρχει μια τεράστια ποικιλία δερμάτων που μπορείς να επιλέξεις. Σε γενικές γραμμές τα πιο οικονομικά δέρματα είναι αυτά από μοσχάρι και βουβάλι ενώ μια πιο premium κατηγορία αποτελούν τα δέρματα από φίδι και σαύρα. Πιο πάνω, βρίσκουμε δέρματα από αντιλόπη, κροκόδειλο και αλιγάτορα. Ενώ, από τα πιο ακριβά δέρματα που μπορείτε να βρείτε είναι αυτό του καρχαρία

Εφόσον ένα ρολόι αποτελεί το εξορισμού διαχρονικό κόσμημα που ντύνει το χέρι σου μέσα στο πέρασμα του χρόνου, είναι λογικό να δοθεί προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια. Έτσι, κάτι που επίσης πρέπει να αποφασίσεις πριν προχωρήσεις σε αγορά είναι τι χρώμα τοκάς θέλεις να πάρεις και τι συνδυάζεται χρωματικά καλύτερα με το λουρί και το ρολόι σου.Οι δύο κύριες επιλογές είναι ο χρυσός και ο ασημένιος τοκάς.

Επομένως, η αγορά των λουριών δεν είναι μικρή υπόθεση και υπάρχουν αρκετοί παράμετροι που πρέπει να υπολογίσεις πρώτα. Το χρώμα, το υλικό, η υφή, ο τοκάς καθώς και το μέγεθος είναι κάποια από τα πιο σημαντικά κριτήρια. Για την εύρεση του ιδανικού λουριού, για εσένα, μπορείς να δεις την συλλογή του Goldy εδώ. Επίσης, εάν πιστεύεις πως ήρθε η ώρα για ένα νέο ρολόι γιατί δεν κοιτάζεις εδώ

Επιστροφή στο ιστολόγιο

Υποβάλετε ένα σχόλιο

Έχετε υπόψη ότι τα σχόλια χρειάζεται να λάβουν έγκριση προτού δημοσιευτούν.