Υποδεχομαστε τα ανανεωμενα ειδη γραφης HUGO BOSS - Κοσμηματοπωλείο Goldy

Υποδεχομαστε τα ανανεωμενα ειδη γραφης HUGO BOSS

Είναι από τα διασημότερα brand παγκοσμίως, συνώνυμο του στυλ, της φινέτσας και του design. Η Hugo Boss δημιουργεί και υπογράφει νέες σειρές ειδών γραφής και αξεσουάρ κάνοντας ξεχωριστές τις επιλογές σας τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και στα επαγγελματικά σας δώρα!

Γνωρίστε τις εκπληκτικές σειρές από είδη γραφής (πένες, στυλό), είδη γραφείου (notebooks, καλύματα σημειωματάριων, φακέλους) και αξεσουάρ (μπρελόκ,usb,φορητούς φορτιστές,ομπρέλες)
με την υπογραφή της HUGO BOSS!

CAPTION

Η σειρά Caption, σύγχρονη και καλαίσθητη, σε κάθε πτυχή της είναι τεχνολογικά κατασκευασμένη με τόση προσοχή ώστε να παρέχει μια απόλυτα ισορροπημένη εμπειρία γραφής.
Λεπτά φινιρίσματα: κλασική μαύρη λάκα με πινελιές από χρώμιο, κομψό επιμεταλλωμένο μοτίβο σε μαύρο ματ και μια σχεδιαστική αντίθεση μεταξύ ματ υλικών και γυαλιστερών επιφανειών.

FORMATION

H σειρά στυλό Formation παρουσιάστηκε πρώτη φορά αυτή τη σεζόν και γρήγορα γίνεται κλασική. Το κομψό τους σχήμα δίνει μοντέρνα και δραστήρια αίσθηση. Η νέα «κορδέλα Formation» παίζει με την διακριτική αντίθεση ανάμεσα στη βαθύ μπλε και μαύρη λάκα απαλή αφής, η οποία τονίζεται από τις σκούρες λεπτομέρειες χρωμίου. Το λευκό λογότυπο στο καπάκι προσδίδει αίσθηση στυλ και καινοτομίας.

STORYLINE

Η σειρά σύμβολο Storyline συμπληρώνεται εφέτος με νέα αξεσουάρ γραφής, κατασκευασμένα από πολυτελή μαλακά υλικά. Επιπλέον νέες εκδόσεις των στυλό Formation διακοσμούνται με τα ίδια υλικά, των οποίων τα καπάκια κατασκευάζονται από μια διαδοχή δερμάτινων και μεταλλικών δακτυλίων, καταλήγοντας σε ένα εκλεπτυσμένο αλλά κλασσικό αποτέλεσμα.

Τα σημειωματάρια Storyline επιστρέφουν με νέο και πρωτότυπο σχεδιασμό. Διατίθενται με τυπώματα που παραπέμπουν ευθέως στη σειρά ένδυσης του οίκου, είτε πρόκειται για γεωμετρικά, γραμμικά σχέδια, είτε το μονόγραμμα Epitome, διατηρώντας πάντα την ίδια απαλή υφή των κλασσικών εκδόσεων.

Κάθε στοιχείο των στυλό και σημειωματάριων της σειράς Storyline, σε ποικιλία διακριτικών, ζωντανών χρωμάτων, έχει σχεδιαστεί εμπνεόμενο από τον λειτουργικό μινιμαλισμό. Απόλυτα πολυτελή στοιχεία χαρίζουν χαρίζουν στη συλλογή μια υποψία μοντερνισμού και υπέροχης κατασκευής.

TIRE

Η σειρά Tire, η οποία περιλαμβάνει στυλό και φακέλους, διακοσμείται με τυπώματα εμπνευσμένα από τα σπορ αυτοκίνητα, συνδυάζονται τον σύγχρονο μινιμαλισμό με την αθλητική αισθητική. Η σκούρα επιχρωμίωση χαρίζει σε αυτή τη γραμμή ένας αέρα αστικής φινέτσας, ενώ οι τέλεια ισορροπημένες σιλουέτες και η προσεκτική εργονομία χαρίζουν τη βέλτιστη γραφική εμπειρία.

PURE

 Η σειρά Pure, με τον κωνικό, αλλά αεροδυναμικό σχεδιασμό, επαναπροσδιορίζει τις σύγχρονες γραμμές μέσω της δομικής απλότητας. Η νέα εκδοχή Tire αποτελεί την ενσάρκωση της τεχνικής ακρίβειας και της σύγχρονης αίσθησης της σειράς. Το σώμα είναι χαραγμένο με γραφικό τύπωμα εμπνευσμένο από τη σύνδεση της Hugo Boss με τα αθλήματα αγώνων ταχύτητας. Η επιφάνεια είναι απολύτως μαύρη, παίζοντας με την αντίθεση ανάμεσα στο μεταλλικό μαύρο καπάκι και στην απαλή αίσθηση του λαστιχένιου τυπώματος.

TRADITION

Η Tradition είναι μια σειρά αξεσουάρ γραφής κατασκευασμένη από εκλεπτυσμένο ανάγλυφο δέρμα. Η χρωματική της παλέτα, καθώς και οι μεταλλικές λεπτομέρειες, είναι τόσο σύγχρονες όσο και κλασσικές, καθιστώντας τη το τέλειο συμπλήρωμα της σειράς των εργαλείων γραφής. Το εικονικό στυλό Pure επανασχεδιάζεται εφέτος σε μία έκδοση με δέρμα, και το σώμα του τυλίγεται στο πολυτελές υλικό χαρίζοντας μια διαχρονική εικόνα και δημιουργώντας υπέροχα σετ δώρου.

MECHANIC

Η σειρά Mechanic είναι εμπνευσμένη από την ωμή βιομηχανική αισθητική, αλλά τα τελειώματα και οι επιφάνειές της προδίδουν την πολυτέλεια της κατασκευής. Τα σώματα είναι κατασκευασμένα από σειρές ετερογενών στοιχείων, το καθένα επιμεταλλωμένο και γυαλισμένο ξεχωριστά, δίνοντας ένα αποτέλεσμα απροσδόκητο, φίνο και εκλεπτυσμένο.

STEP

Το γεωμετρικό και αρχιτεκτονικό σχήμα του στυλό Step καταφέρνει να είναι ταυτόχρονα μοναδικό και κλασσικό. Η απαλή επιφάνεια του καπακιού και το πολύπλευρο σώμα προσφέρονται σε δύο εκδόσεις που συμπληρώνουν υπέροχα η μία την άλλη: σκούρα μπλε και ματ λάκα με σκούρες λεπτομέρειες χρωμίου και μια αναπάντεχη, απόλυτα μοντέρνα έκδοση, ολόκληρη σε ματ χρώμιο. Η σειρά ξεχωρίζει για την υψηλή τεχνική και την τέλεια ισορροπία της που επιτρέπουν την ιδανική εμπειρία γραφής.

GRACE

H συλλογή Grace αποτελεί την έκφραση της εκλεπτυσμένης πολυτέλειας, με τις διαχρονικές, κλασσικές της γραμμές. Παίζοντας με την διακριτική δυαδικότητα ανάμεσα στο πολυεδρικό καπάκι και το ριγέ σώμα, αποτελεί την ενσάρκωση της προσοχής στη λεπτομέρεια και της σοφιστικέ λειτουργικότητας. Αυτό το απόλυτο τολμηρό και πολυτελές αντικείμενο προσφέρεται με μεταλλικές λεπτομέρειες σε χρώμιο ή ροζ χρυσό.

PILLAR

H σειρά Pillar με τις αντιθετικές υφές και το δομικό σχέδιο, αποτελεί ένα φόρο τιμής στην βιομηχανική αισθητική. Οι ραφιναρισμένες επιφάνειες και οι αναπάντεχοι χρωματικοί συνδυασμοί του μπλέ και σκούρου χρωμίου, του ανθρακί με το ρόζ χρυσό είναι ο τέλειος συνδυασμός τελειωμάτων, προσδίδοντας μοντερνισμό και φινέτσα.

EPITOME

Η σειρά Epitome είναι σχεδιασμένη χρησιμοποιώντας ευθεία και κλασσικά σχήματα. Η πρωτοτυπία της έγκειται στην καινοτόμα μεταχείριση των επιφανειών, με το λογότυπο Hugo Boss χαραγμένο στην ψυχρή, σκούρα, χρωμιωμένη επιφάνεια, χαρίζοντας έναν αφηρημένο αέρα. Μια σειρά απολύτως κλασσική και αδιαμφισβήτητα μοντέρνα.

GEAR

Η σειρά Gear, η οποία παρουσιάστηκε για πρώτη φορά την προηγούμενη σεζόν, είναι σχεδιασμένη χρησιμοποιώντας αεροδυναμικά σχήματα και μια έντονα ενεργητική αίσθηση. Ο τέλεια ισορροπημένος σκελετός επανέρχεται αυτή τη χρονιά, συμπληρωμένος από ένα ουράνιο τόξο μονοχρωματικών σχεδίων. Οι μαύρες ματ λεπτομέρειες χαρίζουν σε αυτή την αθλητική γραμμή τη σύγχρονη, μοντέρνα αίσθηση της μάρκας Hugo Boss.

 

Η γραμμή Gear είναι εμπνευσμένη από την ιδέα των επιδόσεων και δανείζεται στοιχεία από τη χαρακτηριστική συλλογή athleisure της μάρκας. Μια ιδέα έντονα παρούσα στον τέλεια ισορροπημένο σκελετό, χαρίζοντας μια τέλεια εμπειρία γραφής.

MINIMAL

H σειρά στυλό Minimal αποτελεί την απόλυτη έκφανση της απλότητας. Οι τέλεια ισορροπημένες αναλογίες της δημιουργούν μια απολύτως ευχάριστη και αποδοτική εμπειρία γραφής. Τα σώματα είναι λακαριστά με μινιμαλιστικό ματ τελείωμα, ενώ τα καπάκια, διαθέσιμα σε ροζ χρυσό και ανοιχτό και σκούρο χρώμιο χαρίζουν στη σειρά την αίσθηση της ειλικρινούς απλότητας.

ACE

Σχεδιασμένη πάνω σε ελαφρείς και απλούς σκελετούς η σειρά Frame, αποτελεί την επιτομή της κλασσικότητα. Με μεγάλες επιδόσεις, λόγω της ισορροπίας των σκελετών, είναι ταυτόχρονα εξαιρετικά λειτουργική και κομψή. Τα πολυτελή, λαμπερά τελειώματα λάκας διατίθενται σε μαύρο αλλά και σε φρέσκο ανοιχτό γκρί και μπλέ του μεσονυχτίου, χαρίζοντας μοντέρνα αίσθηση σε αυτήν την στοιχειώδη σειρά.

INCEPTION

Με τον μινιμαλιστικό της σχεδιασμό και το ματ σώμα, η σειρά Inception διαπνέεται από ένα αέρα σκληρής βιομηχανικής ωμότητας. Το λογότυπο, χαραγμένο στην επιφάνεια του σώματος είναι ταυτόχρονα ευδιάκριτη και διακριτική. Οι λαμπερές μεταλλικές λεπτομέρειες δίνουν ακριβώς την απαιτούμενη ποσότητα πολυτέλειας.

ADVANCE

Η διαχρονική σειρά στυλό, με τις κλασσικές καθαρές της γραμμές επανέρχεται με νέα πολυτελή τελειώματα. Το μαύρο ματ λακαριστό καπάκι έρχεται σε διακριτική αντίθεση με το σώμα, τυλιγμένο σε απαλό κοκκώδες υλικό. Οι σκούρες λεπτομέρειες χρωμίου χαρίζουν αέρα μινιμαλιστικής κομψότητας.

COLUMN

Τα κομμάτια της συλλογής Column αποτελούν την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στις κομψές αντιθέσεις και στην υψηλή κατασκευή. Οι ραφιναρισμένες λεπτομέρειες των δακτυλίων, τονίζουν την αντίθεση ανάμεσα στη λαμπερή και ματ επιμετάλλωση, προσφέρουν ένα στοιχείο αρτ ντεκό σχεδιασμού σε αυτά τα σύγχρονα εργαλεία γραφής.

ELEGANCE

Κάθε λεπτομέρεια της σειράς αξεσουάρ γραφής Elegance έχει σχεδιαστεί με βάση το ασυμβίβαστο στυλ και τη λειτουργικότητα. Οι τέλεια κατασκευασμένοι φάκελοι, φτιαγμένοι από πολυτελές δέρμα διατίθενται σε μαύρο, μπορντό ή ανοιχτό χρυσό, δημιουργώντας ένα πρακτικό αντικείμενο μοντέρνο και επαγγελματικό.

ESSENTIAL

Η σειρά Essential με τον κλασσικό χαρακτήρα της, διαθέτει επίσης μια περισσότερο θηλυκή πλευρά, με εκδόσεις σε πολλές ζωντανές θηλυκές αποχρώσεις: Κρεμ, μπορντώ, γκρι, μπλε, και μαύρο. Οι ανοιχτές χρυσές λεπτομέρειες χαρίζουν σε αυτή τη σειρά διαχρονική κομψότητα.

 Δείτε ολη την συλλογή Hugo Boss εδώ.

Επιστροφή στο ιστολόγιο

Υποβάλετε ένα σχόλιο

Έχετε υπόψη ότι τα σχόλια χρειάζεται να λάβουν έγκριση προτού δημοσιευτούν.