Τρόποι πληρωμής

Το goldy.gr δέχεται τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

α. Αντικαταβολή: Μπορείτε να πληρώσετε τον courier της εταιρίας μας που θα σας παραδώσει το προϊόν. Το κόστος αντικαταβολής είναι δωρεάν.

β. Πληρωμή με PayPal: Το PayPal είναι μία online υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων. Χρησιμοποιείται παγκοσμίως για ασφαλείς συναλλαγές μέσω του Internet. Η εταιρεία που το λειτουργεί είναι η ίδια που έχει και το eBay, γι’ αυτό εξάλλου οι περισσότερες αγοραπωλησίες στο eBay εξοφλούνται μέσω PayPal.
Γιατί είναι ασφαλές το PayPal:
Διότι ο μόνος που γνωρίζει τα στοιχεία της κάρτας μας είναι το ίδιο το PayPal. Ο παραλήπτης παραλαμβάνει μόνο τα χρήματα και ΟΧΙ αριθμούς καρτών. Ακόμα όλες οι σελίδες του είναι κρυπτογραφημένες, που σημαίνει ότι κανένας ιδιοφυής χάκερ δεν μπορεί να υποκλέψει στοιχεία συναλλαγών.

γ. Πιστωτική Κάρτα: Μπορείτε πολύ απλά να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω πιστωτικής κάρτας. Αφού πατήσετε «Επιβιβέβαιωση Παραγγελίας» στο τελευταίο στάδιο της αγοράς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πύλη διασύνδεσης με το Alpha Commerce της Alpha Bank όπου έχετε τη δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express. Μόλις επιβεβαιωθεί η πληρωμή, θα μεταφερθείτε ξανά στο goldy.gr και η αγορά σας θα έχει ολοκληρωθεί. Με τον τρόπο αυτό, εξασφαλίζεται η ασφάλεια των στοιχείων της κάρτας σας αφού ΜΟΝΟ το ασφαλές σύστημα της τράπεζας θα έχει πρόσβαση σε αυτά και όχι η εταιρία μας ή οποιοσδήποτε τρίτος.
Το goldy.gr δέχεται τις πιστωτικές κάρτες τύπου Visa, MasterCard, Maestro, American Express.

δ. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω κατάθεσης σε ένα από τους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρίας. Με την επιλογή αυτή θα δείτε τις συνεργαζόμενες τράπεζες και τους αντίστοιχους αριθμούς λογαριασμών της εταιρίας στο τέλος της παραγγελίας.

 

alphabank

 Αριθμός Λογαριασμού :   137 00 2320 008404
 IBAN :  GR07 0140 1370 1370 0232 0008 404
 BIC :  CRBAGRAA
 Δικαιούχος :  WWW.GOLDY.GR Ο.Ε

 

eurobank

 Αριθμός Λογαριασμού :   0026.0073.16.0200901855
 IBAN :  GR4302600730000160200901855
 BIC :  ERBKGRAA
 Δικαιούχος :  WWW.GOLDY.GR Ο.Ε