BLOG

ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΔΡΙΚΑ ΔΩΡΑ

    Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια ιδιαίτερη εορτή των ερωτευμένων καθώς οι ρίζες της κάθε άλλο παρά ρομαντικές δεν χαρακτηρίζονται. Σήμερα η γιορτή, ωστόσο, έχει καθιερωθεί ως η κατεξοχήν μέρα που ο Έρωτας τιμάται και γιορτάζεται από εκατομμύρια ερωτευμένων ανά τον κόσμο.

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου έχει τις ρίζες της στην Αρχαία Ρώμη όπου γιορτάζονταν τα Λουπερκάλια (προς τιμήν του Θεού Λούπερκους, προστάτη των βοσκών και γονιμότητας) και στην απαγόρευση της συγκεκριμένης γιορτής από τον Πάπα Γελάσιο Α'. 

Αυτός ήταν, κιόλας, που καθιέρωσε την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου παρ'ότι δεν είναι ξεκάθαρο προς τιμήν ποίου ατόμου πρόκειται ( Υπάρχουν τουλάχιστον 3 Βαλεντίνοι που "διεκδικούν" αυτήν την θέση).

Η φωτογραφία στα αριστερά αποτελεί απεικόνιση ενός από τους 3 Βαλεντίνους όπως προαναφέρθηκε που λέγεται πως ήταν ιερέας της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε, λιθοβολήθηκε και τελικώς αποκεφαλίστηκε  στις 14 Φεβρουαρίου, πριν από 1700 χρόνια στη Ρώμη καθώς πάντρευε κρυφά νέα ζευγάρια, κάτι που είχε απαγορεύσει ο τότε αυτοκράτορας Κλαύδιος Β' για να μην επηρεάζονται οι στρατιώτες του.

Σήμερα, αρκετούς αιώνες αργότερα, η γιορτή έχει καθιερωθεί ως μια γιορτή των ερωτευμένων, μια ευκαιρία οι άνθρωποι να εκφράσουν την στοργή, την αγάπη καθώς και την ευγνωμοσύνη τους στο έτερον ήμισυ τους (ίσως και να ζητήσουν κανένα συγγνώμη σε ορισμένες περιπτώσεις!). Όμως με τι ξεκινάμε; Μια κάρτα; Ένα όμορφο ποίημα; Ένα λουλούδι; Μια γλυκιά κίνηση; Όλα αυτά είναι πραγματικά πολύ ωραίες κινήσεις και αποτελούν πραγματική έκφραση του τι είναι αληθινός έρωτας. Ωστόσο μερικές φορές, μπορεί να θέλετε να κάνετε ένα πιο ιδιαίτερο, πολυτελές δώρο, ένα δώρο που να είστε σίγουροι πως μόλις το δει η σχέση σου θα ξετρελαθεί! Για αυτόν, λοιπόν, τον στόχο εμείς στο Goldy είμαστε εδώ, βρήκαμε τα ιδανικά δώρα για την συγκεκριμένη μέρα σε εξαιρετικές τιμές και σας τα παρουσιάζουμε.

Ξεκινώντας, παρουσιάζουμε κάποιες προτάσεις για γυναικεία δώρα από μια τεράστια ποικιλία προϊόντων που θα βρείτε στο Goldy και θα την εντυπωσιάσουν:


Ωστόσο, υπάρχουν πολλές επιλογές και σε ρολόγια τα οποία θα προσφέρουν χαρά αλλά και στυλ: 

Όσο για τον άνδρα, αν και οι επιλογές είναι κάπως πιο περιορισμένες συγκριτικά με την γυναίκα, υπάρχουν δώρα τα οποία μπορούν να τον γεμίσουν με ενθουσιασμό και να κάνει σαν ένα μεγάλο παιδί:

Και άμα σκέφτεστε να του κάνετε δώρο ένα ρολόι μοναδικό, δώρο μόνο από εσάς που θα του δώσει έναν ιδιαίτερο αέρα και θα τον συντροφεύει στην καθημερινότητα του, προτείνουμε:

Τα προϊόντα που σας παρουσιάσαμε αποτελούν, για εμάς, κάποιες από τις πιο ενδιαφέρουσες επιλογές που με βεβαιότητα θα κάνουν το άλλο σας μισό να ενθουσιαστεί. Ο,τι και να επιλέξετε, ωστόσο, φροντίστε να είναι δώρο από την καρδιά σας, κάτι που ξέρετε ότι ο άλλος θέλει, γράψτε και μια όμορφη κάρτα εξηγώντας τι είναι το άλλο άτομο για εσάς και το πιο σημαντικό απ'όλα... μην ξεχάσετε να περάσετε όμορφα με την σχέση σας!! Ωστόσο αν είστε σε αναζήτηση δώρου και αυτά που παρουσιάσαμε και δεν σας κάλυψαν πλήρως μπορείτε να δείτε όλα τα γυναικεία ρολόγια , τα γυναικεία κοσμήματα  και τα ανδρικά ρολόγια ή να κάνετε μια βόλτα στο site μας και να δείτε όλα τα προϊόντα εκεί!