Όροι χρήσης

1. Ασφάλεια Συναλλαγών

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών Viva Wallet και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (SecureSockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

2. Προστασία προσωπικών δεδομένων

Όπως όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα, το goldy.gr συλλέγει ένα περιορισμένο αριθμό από προσωπικές αλλά και ανώνυμες πληροφορίες από τους επισκέπτες του με στόχο να παρέχει αναβαθμισμένες υπηρεσίες για να μπορεί να εκπληρώνει τις παραγγελίες, να επικοινωνεί με τους πελάτες σε περίπτωση προβλημάτων κτλ. Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται επεξεργάζονται βάσει του Ν.2472/1997 και των σχετικών τροποποιήσεών του.Το goldy.gr δε θα μοιραστεί ποτέ τα στοιχεία σας με τρίτους. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με προσωπικά δεδομένα, διαβάστε την ενότητα.

3.Νομικό Σημείωμα

Επισκεπτόμενοι τον δικτυακό τόπο ή χρησιμοποιώντας υλικό από αυτήν την ιστοσελίδα, αποδέχεστε τους παρακάτω όρους.Παρακαλούμε σημειώστε ότι δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε το Δικτυακό Τόπο, αν δεν αποδέχεστε τους παρακάτω όρους.

4. Προσωπικά στοιχεία

Το Goldy εγγυάται την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Οι προσωπικές πληροφορίες που υποβάλλονται με κάθε παραγγελία χειρίζονται ως προσωπικές πληροφορίες. Αυτό σημαίνει ότι οι πληροφορίες αυτές δεν θα διανεμηθούν, εμπορευθούν , πουληθούν ή νοικιαστούν σε οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο. Οι προσωπικές σας πληροφορίες συλλέγονται για να χρησιμοποιηθούν μόνο στην επεξεργασία των παραγγελιών σας, έτσι ώστε να σας παρέχουμε αποτελεσματική και προσωπική εμπειρία αγορών Online.

Πως διαχειριζόμαστε τα στοιχεία και τις πληροφορίες που μας έχετε εμπιστευτεί;

Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα που μας έχετε εμπιστευτεί για να σας προσφέρουμε μία ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία με τους ακόλουθους τρόπους.
Για να γίνεται μέλος στο goldy.gr (ως μέλος έχετε πρόσβαση σε παλαιές και νέες παραγγελίες σας, επίσης μπορείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις σε κατηγορίες τους ενδιαφέροντός σας).
Για να παραδίδουμε στο χώρο σας παραγγελίες που έχετε προμηθευτεί online.
Για να μπορείτε να επιβεβαιώνετε τις παραγγελίες σας.
Για να μπορούμε να απαντήσουμε σε τυχόν ερωτήσεις σας.
Για να σας στείλουμε ειδικές προσφορές και ενημερώσεις νέων προϊόντων.
Σε καμία περίπτωση δεν διακινούμε προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους (άρθρο 11 Ν.2472/1997)

 

5. Χρόνος Παράδοσης και Έξοδα Αποστολής

Όλες οι παραγγελίες παραδίδονται εντός 4-7 ημερών χωρίς καμία χρέωση. Αν για λόγους ανωτέρας βίας (πχ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες, έλλειψη προϊόντος παραγγελίας σας από την αποθήκη μας κτλ) δεν είναι δυνατό να παραδοθούν εντός του εύλογου χρόνου, σας ενημερώνουμε μέσω e-mail ή επικοινωνούμε τηλεφωνικά μαζί σας για τα περαιτέρω.

Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται με βάση τη Γεωγραφική ζώνη – περιοχή αποστολής της παραγγελίας σας όπως διαχωρίζονται στη συνέχεια:

 

Ζώνη 1 Ζώνη 2
Δωρεάν €15.00

Όπου

  • Ζώνη 1: Ελλάδα (για αγορές από 25€ και πάνω)
  • Ζώνη 2*: Χώρες εκτός Ελλάδος σε όλο τον κόσμο . Η αποστολή θα είναι ασφαλισμένη, συστημένη και express

*Οι τιμές ισχύουν για προϊόντα βάρους μέχρι 0.5kg. Για όποια διαφορά μπορεί να υπάρχει στα έξοδα θα ενημερωθείτε σχετικά πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Υπηρεσίες αποστολής προϊόντων παρέχονται από:

  • Ελληνικό Ταχυδρομείο (ΕΛΤΑ) - Για αποστολές εξωτερικού
  • ACS Courier
  • Γενική Ταχυδρομική


6. Γενικά

Το goldy.gr δεσμεύεται ως προς την ποιότητα και την ακριβή πληροφόρηση για όλα τα προϊόντα του. Δίδεται και επιπλέον πληροφόρηση εφόσον ζητηθεί.

7. Περιορισμός Ευθύνης

Το goldy.gr δεν ευθύνεται έναντι των αγοραστών για την κακή χρήση των προϊόντων που θα έχουν ως αποτέλεσμα τη φθορά τους.

8. Σημείωση για τις Βέρες Γάμου:
Οι βέρες γάμου αποτελούν ειδική παραγγελία και για αυτό τον λόγο οποιαδήποτε αλλαγή ή επιστροφή δεν θα γίνει δεκτή. Επίσης δεν γίνονται επιστροφές προκαταβολών σε περίπτωση παραγγελίας και ακύρωσης της. Με την ολοκλήρωση της αγοράς σας σημαίνει ότι αποδέχεστε αυτούς τους όρους.

9. Ιστορικό πελατών με άρνηση παραλαβής δέματος
Παραγγελίες πελατών των οποίων έχει καταγραφεί στο ιστορικό τους πως υπήρξαν αποστολές που αρνήθηκαν να παραλάβουν ή δεν ανταποκρίθηκαν στην γραπτή ή τηλεφωνική μας ενημέρωση (ή/και του courier) και επιστράφηκαν στο κατάστημά μας με την ένδειξη "Δεν ενδιαφέρθηκε - Άρνηση παραλαβής", θα γίνονται δεκτές μόνο μετά από προπληρωμή - με πιστωτική κάρτα ή κατάθεση του συνολικού ποσού της νέας παραγγελίας σε τραπεζικό λογαριασμό ή μέσω paypal.

10. Αριθμός ΓΕΜΗ - WWW.GOLDY.GR O.E

141510803000