ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ - ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΣΕΖΟΝ 2019 - Κοσμηματοπωλείο Goldy

ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ - ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΣΕΖΟΝ 2019

 

Τα χειμερινά trends στα γυναικεία κοσμήματα είναι τολμηρά, εντυπωσιακά και δεν φοβούνται το χρώμα. Αν λατρεύεις τη μόδα, τότε συνέχισε να διαβάζεις, για να μάθεις ποια είναι τα χειμερινά κομμάτια που θα γίνουν το απόλυτο fashion statement.

 

Σετ κοσμημάτων

 

 

Τα κοσμήματα σε σετ είναι μια διαχρονική και αγαπημένη πρόταση του κόσμου της μόδας. Αυτό το χειμώνα, τα σετ κοσμημάτων ξανακάνουν δυναμικά την εμφάνισή τους, αλλά αυτή τη φορά, φέρνουν ένα σύγχρονο και μοντέρνο αέρα.

Οι τάσεις της μόδας για τον φετινό χειμώνα, επιβάλλουν σετ κοσμημάτων από ασήμι ή χρυσό, με ζιργκόν σε εντυπωσιακές αποχρώσεις του navy blue, βαθύ emerald και σκούρου μπορντό, που θυμίζει κρασί.

 

Oversized δαχτυλίδια

 

 Τα λεπτεπίλεπτα και διακριτικά δαχτυλίδια, που αποτελούν safe κοσμήματα για πολλές γυναίκες, φέτος δεν θα πρωταγωνιστήσουν στα γυναικεία δάχτυλα. Αντίθετα, τα σκήπτρα παίρνουν τα oversized και ογκώδη δαχτυλίδια, με έντονα γεωμετρικά σχέδια και εκλεπτυσμένες ροζέτες με ζιργκόν, που παντρεύουν ιδανικά το retro με το μοντέρνο.

 

Τόλμησε να τα φορέσεις με ένα μονόχρωμο και minimal outfit και άφησέ τα να γίνουν οι πρωταγωνιστές, που θα κλέψουν τα βλέμματα και τις εντυπώσεις.

 

Minimal βραχιόλια χειροπέδες

 

Αυτό τον χειμώνα, μεταξύ άλλων, την τιμητική τους έχουν τα απλά και minimal βραχιόλια και συγκεκριμένα, τα βραχιόλια χειροπέδες. Μπορείς να τα επιλέξεις σε οποιοδήποτε μέταλλο προτιμάς, δηλαδή χρυσό, ασήμι, ατσάλι ή ορείχαλκο και να τα φορέσεις μόνα τους ψηλά ή χαμηλά στο χέρι.

Αν σου αρέσει να τολμάς και να πειραματίζεσαι με τα κοσμήματά σου, τότε μπορείς να φορέσεις πολλά βραχιόλια χειροπέδες μαζί, σε διαφορετικές αποχρώσεις και να κάνεις ένα πρωτότυπο mix & match, που σίγουρα θα αναδείξει την προσωπικότητα και το στυλ σου.

Δες την εντυπωσιακή συλλογή βραχιολιών του Goldy, εδώ.

 

Κρεμαστά σκουλαρίκια

Για ακόμα μια φορά, αν είσαι από αυτές που αγαπούν τα διακριτικά και ήσυχα κοσμήματα, η φετινή μόδα έρχεται να διαφωνήσει μαζί σου. Φέτος, μετά από αρκετά χρόνια, σταματούν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον οι κρίκοι και κάνουν ένα ηχηρό comeback τα μακριά, κρεμαστά σκουλαρίκια.

 

Αυτό είναι ένα πολύ elegant και hot trend στα γυναικεία κοσμήματα, που αποτελεί μια εντυπωσιακή πρόταση. Τα κρεμαστά σκουλαρίκια έρχονται σε μια ποικιλία από μέταλλα, όπως χρυσός, ασήμι, ορείχαλκος και ατσάλι, έχουν εντυπωσιακές λεπτομέρειες και σχέδια και φοριούνται ιδανικά με sleek back αλογοουρές και ατημέλητους κότσους.

 

Το avantage που έχουν τα κρεμαστά σκουλαρίκια, είναι ότι μπορούν να συνδυαστούν τέλεια με φορέματα strapless, εξώπλατα ή με έναν ώμο και να τονίσουν με τον πιο κομψό τρόπο το μπούστο, μακραίνοντας παράλληλα τον λαιμό σου.

 

Στο online κοσμηματοπωλείο goldy  θα ανακαλύψεις μια εντυπωσιακή ποικιλία από επώνυμα γυναίκεια κοσμήματα, που περιλαμβάνει όλα τα current fashion trends. Εκμεταλλεύσου αυτή την ευκαιρία και απόκτησε κοσμήματα με ξεχωριστό χαρακτήρα, που θα αναδείξουν την προσωπικότητά σου.

Επιστροφή στο ιστολόγιο

Υποβάλετε ένα σχόλιο

Έχετε υπόψη ότι τα σχόλια χρειάζεται να λάβουν έγκριση προτού δημοσιευτούν.