ΒΕΡΕΣ ΓΑΜΟΥ: 4 TIPS ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ - Κοσμηματοπωλείο Goldy

ΒΕΡΕΣ ΓΑΜΟΥ: 4 TIPS ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

Οι βέρες γάμου είναι πολλά περισσότερα από ένα απλό κόσμημα. Αποτελούν το σύμβολο της αιώνιας αγάπης, της πίστης και της αφοσίωσης που δένει δύο ανθρώπους μαζί. Το κυκλικό τους σχήμα, αντιπροσωπεύει τον κύκλο της κοινής σας ζωής.
Κάθε ζευγάρι βέρες είναι τόσο μοναδικό, όσο και τα δάχτυλα του ζευγαριού που τις φοράνε στα χέρια τους. Γι΄αυτό λοιπόν πριν αγοράσεις τις βέρες του γάμου σου, λάβε υπόψιν σου τα παρακάτω 4 tips, για να κάνεις την τέλεια επιλογή.

Οι βέρες γάμου πρέπει να είναι άνετες στα δάχτυλά σας
Οι βέρες γάμου μπορεί να είναι το απόλυτο σύμβολο της αγάπης σας, είναι όμως παράλληλα και ένα κόσμημα που θα φοράτε και οι δύο στα δάχτυλά σας, ανελλιπώς και για πολλά χρόνια. Γι’ αυτό λοιπόν πρέπει να φροντίσετε, ώστε να έχουν την ιδανική εφαρμογή, να είναι άνετες και σχεδόν να μην καταλαβαίνετε καν ότι τις φοράτε.
Το ανατομικό εσωτερικό σχήμα, το σωστό πάχος, το σωστό φάρδος και το κατάλληλο μέγεθος, αποτελούν τις βασικές προϋποθέσεις, για να είναι οι βέρες άνετες στα δάχτυλά σας.

Οι βέρες γάμου πρέπει να αντέχουν στο πέρασμα του χρόνου
Εκτός από την άνεση, που είναι βασικό προαπαιτούμενο, πολύ σημαντικό είναι οι βέρες γάμου που θα επιλέξετε, να είναι ανθεκτικές, έτσι ώστε να αντέχουν στην καθημερινή χρήση και να είστε σίγουροι ότι δεν θα αλλοιωθεί η εμφάνισή τους με το πέρασμα του χρόνου.
Σε μια τέτοια περίπτωση, μπορείτε να επιλέξετε ένα ζευγάρι βέρες με λιγότερα καράτια, καθώς έχουν μικρότερη περιεκτικότητα σε καθαρό χρυσό και αυτό τις καθιστά πιο σκληρές και ανθεκτικές.
Έτσι λοιπόν, αν επιλέξετε για παράδειγμα ένα ζευγάρι βέρες από χρυσό 14 αντί 18 καρατίων, θα έχετε διασφαλίσει την ανθεκτικότητα στην καθημερινή χρήση και την προστασία τους από γρατζουνιές και χτυπήματα που μπορεί να συμβούν.
 
Οι βέρες γάμου πρέπει να ανταποκρίνονται στο προσωπικό στυλ και των δυο σας 
Πολύ σημαντικό κριτήριο για την επιλογή του κατάλληλου ζευγαριού, είναι να επιλέξετε βέρες, που θα αρέσουν και στους δυο σας και θα χαίρεστε
να τις φοράτε στο χέρι σας καθημερινά. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να αντικατοπτρίζουν το προσωπικό γούστο και της γυναίκας, αλλά και του άνδρα και να μην καταλήξει ο ένας από τους δύο να φυλάει την δική του απλά στο κουτάκι της. 

Οι βέρες γάμου πρέπει να είναι διαχρονικές σαν την αγάπη σας
Πρέπει να θυμάσαι πως οι βέρες γάμου είναι ίσως το μοναδικό κόσμημα που θα σας συντροφεύει για πάντα. Με αυτό υπόψιν, καλό θα ήταν να επιλέξετε ένα ζευγάρι που παραμένει κομψό και διαχρονικό, άσχετα με τις συνεχώς μεταβαλλόμενες τάσεις της μόδας.
Οι βέρες του γάμου σας πρέπει να συνδυάζονται με τα πάντα αρμονικά και να είναι αυτό το ξεχωριστό στοιχείο πάνω σας, που αναβαθμίζει και κολακεύει το συνολικό σας στυλ. Τα βασικά στοιχεία που προσδιορίζουν τη διαχρονικότητα στις βέρες είναι το σχέδιο, το υλικό, καθώς και το στυλ που θα επιλέξετε.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα ανακαλύψεις μια μεγάλη ποικιλία από βέρες γάμου, σε κλασσικά και μοντέρνα σχέδια, μονόχρωμες ή δίχρωμες, από επώνυμες μάρκες, που θα σφραγίσουν την αγάπη σας και θα χαρίσουν παραμυθένια λάμψη στη ζωή σας.

 

Επιστροφή στο ιστολόγιο

Υποβάλετε ένα σχόλιο

Έχετε υπόψη ότι τα σχόλια χρειάζεται να λάβουν έγκριση προτού δημοσιευτούν.